Motoferastrau Husqvarna 576 XP

Mai multe poze

Motoferastrau Husqvarna 576 XP
2.999,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Modelul Husqvarna 576XP X-Torq este creat pentru a raspunde cerintelor profesionistilor in sectorul forestier, al intretinerii si exploatarii acestuia. Puterea mare pe care o dezvolta acest model de motoferastrau este corelata cu o greutate redusa, ceea ce duce la obtinerea unui raport greutate/putere deosebit de bun.

Dintre dotarile standard ale acestui produs evidentiem motorul X-Torq, motor capabil sa furnizeze un cuplu mare intr-o gama variata de turatii, coroborat cu un consum redus de combustibil si implicit, emisii reduse de gaze. Datorita sistemului Smart Start, modelul are o pornire usoara, iar Air Injection mareste considerabil fiabilitatea filtrelor de aer.
Date tehnice :

Cilindree 73.5 cm³
Putere 5.7 CP/4.2 kW
Turatia maxima recomandata 9600 rpm
Turatia la ralanti 2700 rpm
Volum rezervor combustibil 0.65 l
Volum rezervor ulei 0.37 l
Tip pompa ulei Debit reglabil
Debit pompa ulei 5-22 ml/min
Pas lant .3/8″
Lungimea recomandata a sinei 38-71 cm

*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Modelul Husqvarna 576XP X-Torq este creat pentru a raspunde cerintelor profesionistilor in sectorul forestier, al intretinerii si exploatarii acestuia. Puterea mare pe care o dezvolta acest model de motoferastrau este corelata cu o greutate redusa, ceea ce duce la obtinerea unui raport greutate/putere deosebit de bun. Dintre dotarile standard ale acestui produs evidentiem motorul X-Torq, motor capabil sa furnizeze un cuplu mare intr-o gama variata de turatii, coroborat cu un consum redus de combustibil si implicit, emisii reduse de gaze. Datorita sistemului Smart Start, modelul are o pornire usoara, iar Air Injection mareste considerabil fiabilitatea filtrelor de aer.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Marca Husqvarna
Putere (kw) 6
Cilindree (cmc) 73.5
Sina ghidaj (cm) 46
Greutate (kg) 6.6000
Recenzii