Freza de zapada Husqvarna ST 224

Mai multe poze

Freza de zapada Husqvarna ST 224
6.700,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Freza de zapada Husqvarna ST 224 reprezinta ajutorul cel mai eficient iarna si nu ar trebui sa-ti lipseasca din gospodarie.Husqvarna ST 224 a fost conceputa pentru proprietarii de case care au nevoie de un ajutor de înaltă performantă pentru a indeparta zapada de pe drumurile de acces si alei.Acesta functionează indiferent de tipul de suprafată datorită anvelopelor X - traccauciucuri destinate lucrului în condiţii grele pentru o tracţiune foarte bună.Freza de zapada Husqvarna ST 224 a fost proiectata pentru utilizare ocazională în toate conditiile de zăpadă cu grosimea 10-30 cm.Acesta are un sistem eficient în două trepte,cu o capacitate mare de aruncare.Mânerul are înăltime reglabilă pentru utilizare confortabila.
Transmisie disc cu fricţiune asigura buna functionare.Caracteristici încălzite mânere mâner,faruri cu LED-uri si starter electric pentru munca în toate conditiile meteorologice.
Starter electric,conectaţi la priză şi porniţi motorul prin apăsarea unui buton.Când motorul este încălzit este uşor să continuaţi cu mânerul de start.(Demaror).
Dispozitivele antiderapante pentru controlul înălţimii de lucru se pot folosi pe ambele părţi pentru a avea o durată de viaţă prelungită.


DATE TEHNICE:


Putere - 4.7 kW
Cilindree - 208 cmc
Cai putere - 6.3 CP/4.7 kW
Volum rezervor - 2.6 l
Sistem de evacuare în două trepte
Trepte de viteză în faţă - 6
Trepte de viteză în spate - 1
Lăţime de lucru - 61 cm
Diametrul frezei - 30.5 cm
Greutate - 90.08 kg
Descriere

Detalii

Freza de zapada Husqvarna ST 224 reprezinta ajutorul cel mai eficient iarna si nu ar trebui sa-ti lipseasca din gospodarie.Husqvarna ST 224 a fost conceputa pentru proprietarii de case care au nevoie de un ajutor de înaltă performantă pentru a indeparta zapada de pe drumurile de acces si alei.Acesta functionează indiferent de tipul de suprafată datorită anvelopelor X - traccauciucuri destinate lucrului în condiţii grele pentru o tracţiune foarte bună.Freza de zapada Husqvarna ST 224 a fost proiectata pentru utilizare ocazională în toate conditiile de zăpadă cu grosimea 10-30 cm.Acesta are un sistem eficient în două trepte,cu o capacitate mare de aruncare.Mânerul are înăltime reglabilă pentru utilizare confortabila. Transmisie disc cu fricţiune asigura buna functionare.Caracteristici încălzite mânere mâner,faruri cu LED-uri si starter electric pentru munca în toate conditiile meteorologice. Starter electric,conectaţi la priză şi porniţi motorul prin apăsarea unui buton.Când motorul este încălzit este uşor să continuaţi cu mânerul de start.(Demaror). Dispozitivele antiderapante pentru controlul înălţimii de lucru se pot folosi pe ambele părţi pentru a avea o durată de viaţă prelungită.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 90.0000
Marca Husqvarna
Recenzii