Automower pentru tuns gazonul Husqvarna 420

Mai multe poze

Automower pentru tuns gazonul Husqvarna 420
9.490,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Seria Automower 400 - masini robotizate cu cea mai mare capacitate de tundere , cel mai scazut nivel de zgomot si cele mai avansate echipari tehnologice. Sunt potrivite pentru peluze mici si mari si pot fi programate, pentru comoditate si rezultate perfecte.

Automower 420 este o masina robotizata ultrasilentioasa, poate administra peluze cu forme complexe si pante abrupte. Poate fi echipata cu aplicatia Automoer Connect.
Suprafata de lucru de pana la 2200 mp, cu o inclinare maxima a peluzei de 45%.
Baterie Li-ion.

Sistem de tundere unic - 1 aparat de taiere cu 3 cutite rezistente, care asigura tunderi curate. Tunderea fina a ierbii asigura fertilizarea solului, rezultate excelente fara efort si consum de energie scazut. Fara resturi ale ierbii de anunat ulterior.
Masinile robotizate Husqvarna lucreaza pe trasee aleatorii pentru a evita urmele pe gazon, chiar si in pasajele inguste sau cand se intoarce la sursa de incarcare.
Se intoarce singura la statia de incarcare atunci cand bateria este aproape descarcata.
Se adapteaza la ritmul de crestere al ierbii - masina Automower 420 echipata cu temporizator meteo isi ajusteaza automat timpul de lucru in perioadele de crestere mai rapida a ierbii. In perioadele mai secetoase va petrece mai putin timp pentru tundere, micsorand uzura.
Automower Connect este o aplicatie care va ofera control complet asupra masinii robotizate, prin telefon. Puteti trimite comenzi de start, oprire sau stationare, verifica si ajusta setarile sau primi alarme si urmari localizarea masinii in caz de furt, oriunde ati fi.

*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Automower 420 este o masina robotizata foarte eficienta. Solutiile tehnologice avansate permit accesul in pasaje inguste si personalizarea programului de lucru. Personalizati automowerul prin schimbarea carcasei, disponibila ca accesoriu. Suprafata de lucru de pana la 2200 mp, cu o inclinare maxima a peluzei de 45%. Capacitate de lucru suprafață de 2200 m² de +/- 20%. Sistem automat de încărcare. Inclinație maximă în interiorul zona de lucru 45%. Ecran LCD cu display cu meniul de operare. Standard de timer. Mâner integrat. Tip baterie Li-Ion. Protectie antifurt prin cod PIN.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 11.0000
Marca Husqvarna
Recenzii