Automower pentru tuns gazonul Husqvarna 105

Mai multe poze

Automower pentru tuns gazonul Husqvarna 105
3.690,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Seria Automower 100 - pentru proprietarii de peluze plane de mici dimensiuni, care opteaza pentru fiabilitatea, confortul si performanta masinilor robotizate.

La fel ca si modelele mai mari, seria 100 ofera rezultate excelente de tundere. Usor de instalat, intretinut si operat, vecinii dvs. nu vor fi deranjati.

Sistem de tundere unic - 1 aparat de taiere cu 3 cutite rezistente, care asigura tunderi curate. Tunderea fina a ierbii asigura fertilizarea solului, rezultate excelente fara efort si consum de energie scazut. Fara resturi ale ierbii de anunat ulterior.
Masinile robotizate Husqvarna lucreaza pe trasee aleatorii pentru a evita urmele pe gazon, chiar si in pasajele inguste sau cand se intoarce la sursa de incarcare.

*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Masina de tuns iarba robotizata, fiabila. cu trei roți,ideala pentru peluze de dimensiuni mici. Cele mai mici mașini de tuns robotizate realizate de Husqvarna suprafețe de până la 600 mp și pante de până la 25%. operațiune simplă prin intermediul tastaturii. Capacitate de lucru suprafață de 600 m² de +/- 20%. Sistem automat de încărcare. Inclinație maximă în interiorul zona de lucru 25%. Carcasa - oţel gri. Tastatură cu 15 taste. Ecran LCD cu display cu meniul de operare. Standard de timer. Mâner integrat. Tip baterie Li-Ion. Durată de încărcare normală 50 min. Timp de tuns iarba tipic pentru fiecare ciclu de încărcare de 70 de minute Valoarea medie a consumului de energie la o utilizare maximă de 4,5 kWh pe lună la 600 m² Consumul de energie în timpul tăierii 20 W. Sistem de motor și de tăiere. Sistem de tăiere - 3 cuțite liber oscilante. Inaltime de taiere, min-max 20 - 50 mm. Lățimea de tăiere 17 cm.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 6.0000
Marca Husqvarna
Recenzii