Automower Husqvarna 310

Mai multe poze

Automower Husqvarna 310
6.490,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Seria Automower 300 - ideala pentru peluze medii si dotate cu solutii tehnologice care va permit sa programati modul de lucru. Pot lucra pe terenuri in panta, cu inclinare de pana la 40%. Meniu intuitiv si usor de folosit.

Automower 310 este o masina robotizata foarte eficienta. Solutiile tehnologice avansate permit accesul in pasaje inguste si personalizarea programului de lucru. Personalizati automowerul prin schimbarea carcasei, disponibila ca accesoriu.
Suprafata de lucru de pana la 1000 mp, cu o inclinare maxima a peluzei de 40%.
Baterie Li-ion.

Sistem de tundere unic - 1 aparat de taiere cu 3 cutite rezistente, care asigura tunderi curate. Tunderea fina a ierbii asigura fertilizarea solului, rezultate excelente fara efort si consum de energie scazut. Fara resturi ale ierbii de anunat ulterior.
Masinile robotizate Husqvarna lucreaza pe trasee aleatorii pentru a evita urmele pe gazon, chiar si in pasajele inguste sau cand se intoarce la sursa de incarcare.


*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Automower 310 este o masina robotizata foarte eficienta. Solutiile tehnologice avansate permit accesul in pasaje inguste si personalizarea programului de lucru. Personalizati automowerul prin schimbarea carcasei, disponibila ca accesoriu. Suprafata de lucru de pana la 1000 mp, cu o inclinare maxima a peluzei de 40%. Capacitate de lucru suprafață de 1000 m² de +/- 20%. Sistem automat de încărcare. Inclinație maximă în interiorul zona de lucru 40%. Carcasa - oţel gri. Tastatură cu 15 taste. Ecran LCD cu display cu meniul de operare. Standard de timer. Mâner integrat. Tip baterie Li-Ion. Durată de încărcare normală 60 min. Sistem de tăiere - 3 cuțite liber oscilante. Inaltime de taiere, min-max 20 - 50 mm. Lățimea de tăiere 17 cm.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 6.0000
Marca Husqvarna
Recenzii