Husqvarna Automower 305

Mai multe poze

Husqvarna Automower 305
5.040,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Husqvarna Automower 305 face parte din a treia generatie de masini automate de tuns gazonul, fiind creat atat pentru suprafetele mici de gazon cat si pentru cele mari si complicate.

Specificatii produs :

Incarcare automata - atunci cand bateria se descarca, Automower isi gaseste singur drumul catre statia de incarcare.
Sistem unic de taiere - este prevazut cu 3 lamele foarte ascutite care taie marunt si frecvent . Acest lucru furnizeaza solului un ingrasamant de calitate.
Panoul de comanda - cu ajutorul acestuia poate fi setat sa lucreze pe suprafete neregulate si in parametrii pe care ii doriti.
Timer - puteti alege daca Automower trebuie sa lucreze non stop sau dupa un program bine stabilit.
Rezistent la apa - automower este proiectat sa lucreze pe tot timpul zilei asadar este rezistent la apa si la intemperiile vremii.
Reglarea inaltimii de taiere - ajustarea inaltimii de taiere se face foarte usor prin simpla operare a unui maner.
Senzor de ridicare si lovire obstacole - atunci cand este ridicat de pe pamant , lamele se opresc pentru a evita un accident. De asemenea, atunci cand intalneste un obstacol schimba directia si continua treaba.
Emisii zero - automower este prietenos cu mediul si nu polueaza.
Pin Code lock - Este dotat cu sistem de blocare a codului PIN ca o protectie anti-furt.
Alarma - Alarma anti-furt poate fi setata sa sune daca Automower este scos din aria de lucru.


*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Husqvarna Automower 305 face parte din a treia generatie de masini automate de tuns gazonul, fiind creat atat pentru suprafetele mici de gazon cat si pentru cele mari si complicate. Are un design compact si este recomandat pentru suprafete de pana la 500 mp. Greutatea redusa o face usor de ridicat si transportat. Este dotata cu sistem de incarcare automat atunci cand bateria este descarcata. Beneficiaza de un ecran LCD, butoane pentru programare, sistem anti furt si blocare cu cod pin. Specificatii tehnice : Putere motor : 20 W; Capacitate de tăiere :17 cm; Înălţime de tăiere :20 - 50 mm; Suprafata taiere : 500 m² +/-20% ; Autonomie :60 min ; Timp de incarcare :90 min; Sistem de incarcare : Automat; Afisaj : LCD cu meniu setari; Sistem de taiere : sistem cu 3 lame
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 6.7000
Marca Husqvarna
Recenzii