Masina de gaurit cu stand Husqvarna DMS 240 - 230V

Mai multe poze

Masina de gaurit cu stand Husqvarna DMS 240 - 230V
11.274,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Masina de gaurit cu stand Husqvarna DMS 240 este sistem de carotare alcatuit din motor electric și stativ. Pentru o mare varietate de aplicații de carotare.

Un sistem ideal pentru carotare de nivel mediu în pereți, pardoseli și acoperișuri. Până la diametrul de 250 mm. Coloana este ușor de înclinat, iar suportul din spate oferă stabilitate și încredere pentru carotare în unghi , economisind timpul de instalare.
Acest sistem poate fi utilizat pentru ventilație și instalatii sanitare, conducte de evacuare a deșeurilor, bariere și indicatoare rutiere.
Descriere

Detalii

DMS 240 este sistem de carotare alcatuit din motor electric și stativ. Pentru o mare varietate de aplicații de carotare. Un sistem ideal pentru carotare de nivel mediu în pereți, pardoseli și acoperișuri. Până la diametrul de 250 mm. Coloana este ușor de înclinat, iar suportul din spate oferă stabilitate și încredere pentru carotare în unghi , economisind timpul de instalare. Acest sistem poate fi utilizat pentru ventilație și instalatii sanitare, conducte de evacuare a deșeurilor, bariere și indicatoare rutiere.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 90.0000
Marca Husqvarna
Recenzii