Aspirator Husqvarna WDC 220

Mai multe poze

Aspirator Husqvarna WDC 220
1.150,00 RON

Disponibilitate: In stoc

`Aspirator Wet & Dry, construit pentru a oferi performanța și durabilitatea de care aveți nevoie pentru a face față aproape orice fel de murdărie, praf, deversare și resturi. Turbina puternică și fiabilă, controalele intuitive, depozitarea inteligentă și eliminarea ușoară fac ca mașina să fie pregătită pentru curățarea durabilă de zi cu zi. WDC 220 este un produs de curățare compact și ușor de utilizat, cu filtru PET lavabil, un mâner de ridicare inteligent pe container și un design robust. Este foarte convenabil de utilizat pentru multe sarcini de zi cu zi.

Capacitatea containerului 20 l
Puterea nominală 1000 W
Flux de aer 3600 l / min
Max. vid 210 mbar

Cartuș filtrant PET lavabil
Filtrul a fost dezvoltat pentru o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici pentru dvs. Același filtru este utilizat atât pentru aplicații umede cât și uscate și asigură performanțe ridicate de filtrare.

Descriere

Detalii

`Aspirator Wet & Dry, construit pentru a oferi performanța și durabilitatea de care aveți nevoie pentru a face față aproape orice fel de murdărie, praf, deversare și resturi. Turbina puternică și fiabilă, controalele intuitive, depozitarea inteligentă și eliminarea ușoară fac ca mașina să fie pregătită pentru curățarea durabilă de zi cu zi. WDC 220 este un produs de curățare compact și ușor de utilizat, cu filtru PET lavabil, un mâner de ridicare inteligent pe container și un design robust. Este foarte convenabil de utilizat pentru multe sarcini de zi cu zi. Capacitatea containerului 20 l Puterea nominală 1000 W Flux de aer 3600 l / min Max. vid 210 mbar Cartuș filtrant PET lavabil Filtrul a fost dezvoltat pentru o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici pentru dvs. Același filtru este utilizat atât pentru aplicații umede cât și uscate și asigură performanțe ridicate de filtrare.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 7.4000
Marca Husqvarna
Recenzii