Aspirator Husqvarna WDC 325L

Mai multe poze

Aspirator Husqvarna WDC 325L
1.800,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Aspirator Wet & Dry, construit pentru a oferi performanța și durabilitatea de care aveți nevoie pentru a face față aproape orice fel de murdărie, praf, deversare și resturi. Turbina puternică și fiabilă, cu o capacitate mai mare, controale intuitive, depozitare inteligentă și eliminarea ușoară fac ca mașina să fie pregătită pentru curățarea dură de zi cu zi. Curățătorul vine cu multe funcții inteligente și puternice, cum ar fi controlul de viteză variabil, priza aparatului și adaptorul scule electrice. WDC 325L îndeplinește cerințele clasei de praf L, în care nu este permis mai mult de 1% din praful extras să treacă din filtru.

Flux de aer
3700 l / min
Max. vid
235 mbar
Capacitatea containerului 25 l
Puterea nominală 1000 W

Cartuș filtrant PET lavabil
Filtrul a fost dezvoltat pentru o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici pentru dvs. Același filtru este utilizat atât pentru aplicații umede cât și uscate și asigură performanțe ridicate de filtrare.
Priză cu pornire / oprire automată
Descriere

Detalii

Aspirator Wet & Dry, construit pentru a oferi performanța și durabilitatea de care aveți nevoie pentru a face față aproape orice fel de murdărie, praf, deversare și resturi. Turbina puternică și fiabilă, cu o capacitate mai mare, controale intuitive, depozitare inteligentă și eliminarea ușoară fac ca mașina să fie pregătită pentru curățarea dură de zi cu zi. Curățătorul vine cu multe funcții inteligente și puternice, cum ar fi controlul de viteză variabil, priza aparatului și adaptorul scule electrice. WDC 325L îndeplinește cerințele clasei de praf L, în care nu este permis mai mult de 1% din praful extras să treacă din filtru. Flux de aer 3700 l / min Max. vid 235 mbar Capacitatea containerului 25 l Puterea nominală 1000 W Cartuș filtrant PET lavabil Filtrul a fost dezvoltat pentru o durată de viață mai lungă, ceea ce înseamnă costuri de întreținere mai mici pentru dvs. Același filtru este utilizat atât pentru aplicații umede cât și uscate și asigură performanțe ridicate de filtrare. Priză cu pornire / oprire automată
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 8.4000
Marca Husqvarna
Recenzii