Motounealta Husqvarna 545 RX (cadou casti antifonice oregon cu vizor din policarbonat)

Mai multe poze

Motounealta Husqvarna 545 RX (cadou casti antifonice oregon cu vizor din policarbonat)
3.400,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Motocoasa (motounealta) Husqvarna 545 RX folosita pentru iarba si arbusti, a fost dezvoltata pentru cele mai bune caracteristici ergonomice si eficienta in timpul schimburilor lungi. Echilibru îmbunătăţit datorită plasării rezervorului de carburant în faţa motorului.Motorul şi starterul au fost proiectate astfel încât maşina să pornească rapid, cu un efort minim. Rezistența în şnurul demaror este redusă cu până la 40 %.

Motocoasa (motounealta) Husqvarna 545 RX este dotata cu ham ergonomic cu suport lombar, bretele şi curea pentru o mai bună distribuţie a greutăţii.


*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Motocoasa (motounealta) Husqvarna 545 RX folosita pentru iarba si arbusti, a fost dezvoltata pentru cele mai bune caracteristici ergonomice si eficienta in timpul schimburilor lungi. Echilibru îmbunătăţit datorită plasării rezervorului de carburant în faţa motorului.Motorul şi starterul au fost proiectate astfel încât maşina să pornească rapid, cu un efort minim. Rezistența în şnurul demaror este redusă cu până la 40 %. Motocoasa (motounealta) Husqvarna 545 RX este dotata cu ham ergonomic cu suport lombar, bretele şi curea pentru o mai bună distribuţie a greutăţii. Specificatii motor : Putere : 2.81 CP Capacitate cilindrica : 45.7 cmc Turatie ralanti : 2700 rpm Turatie maxima motor : 9000 rpm Consum carburant : 450 g/kWh Volum rezervor combustibil : 0.9 l Echipament taiere Cap trimmy : T 45X Transmisie Dimensiuni motocoasa Greutate (fara echipament de taiere) : 8.7 kg Lungimea tubului : 1483 mm Diametrul tubului : 32 mm
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Marca Husqvarna
Greutate (kg) 8.7000
Recenzii