Prezentarea Magazinului Virtual www.michelini.ro

Prezentarea generala a site-ului

www.michelini.ro este un site dedicat comertului virtual, fondat in anul 2015. Produsele, serviciile si oportunitatile comerciale publicate in paginile noastre sunt destinate clientilor, atat cei din mediul on-line, cat si acelora care vor vizita magazinul nostru din Caransebes (Calea Severinului, nr. 239).

Pe www.michelini.ro se pot lansa comenzi o-line pentru o gama variate de utilaje si accesorii, apartinand unor producatori renumiti: Husqvarna, Oregon, Ferrari, Cifarelli, Verdina, etc.

Functionalitatile site-lui

Pe site se poate naviga cu usurinta, informatiile fiind usor de gasit, site-ul fiind structurat pe grupe mari de produse (domenii) – Motoferastraie, Motounelte, Tuns Gazon, Motocositori, Generatoare, etc.

Site-ul are un motor propriu de cautare cu ajutorul caruia putem gasi exact ce cautam. Il puteti gasi in partea dreapta-sus a paginii.
Exista si posibilitatea de a filtra rezultatele, pentru a facilita obtinerea rezultatelor dorite. Filtrarea se face pe domeniile mai sus amintite sau pe anumite produse din cadrul acestora.
Comanda se realizeaza cu usurinta fiind nevoie doar de datele de contact ale clientului, modalitate de plata si datele pentru livrare.