Spray pornire Ballistol Startwunder 200 ml

Spray pornire Ballistol Startwunder 200 ml
24,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Este un ajutor rapid si de nadejde pentru motoare reci si umede.Ideal pentru automobile,tractoare si motocositori(diesel,in 2 si 4 timpi).Este de un real folos la frezele de zapada si la grupurile electrogene ce asigura alimentarea cu electricitate in caz de avarie.Protejeaza motorul prin combinatia speciala de substante de stimulare a aprinderii.Fara acetona.
Posibilitati tipice de utilizare:grupuri electrogene in caz de avarie,motocositoare de gazon,motoferastraie si motounelte,tractoare,debitarea cu disc abraziv,freze de zapada.
Descriere

Detalii

Este un ajutor rapid si de nadejde pentru motoare reci si umede.Ideal pentru automobile,tractoare si motocositori(diesel,in 2 si 4 timpi).Este de un real folos la frezele de zapada si la grupurile electrogene ce asigura alimentarea cu electricitate in caz de avarie.Protejeaza motorul prin combinatia speciala de substante de stimulare a aprinderii.Fara acetona. Posibilitati tipice de utilizare:grupuri electrogene in caz de avarie,motocositoare de gazon,motoferastraie si motounelte,tractoare,debitarea cu disc abraziv,freze de zapada.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) Nu
Marca Nu
Recenzii