Masina pentru tuns Husqvarna gazonul LC 153

Mai multe poze

Masina pentru tuns Husqvarna gazonul LC 153
1.999,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Masina de tuns gazon robusta cu masa de taiere din otel care ofera doua metode diferite de taiare a ierbii – colectare si BioClip. Rotile din spate sunt mai mari, ceea ce ofera o mai buna manevrabilitate in zonele dificile. Echipata cu maner ergonomic, este recomandata pentru suprafete cu gazon medii si mari .

Echipata cu motor puternic Briggs&Stratton si carcasa solida de otel, aceasta masina ofera trei variante de taiere a gazonului: colectare, evacuare laterala si mulcire. Reglarea inaltimii de taiere se face dintr-un singur loc, iar rotile sunt cu rulmenti care asigura o durata de viata indelungata a sistemului de tractiune. Motor puternic Briggs & Stratton, uşor de pornit. Alegeti intre colectare, BioClip® sau evacuare laterala. Maner confortabil ce ofera acces facil la comenzi. Asigura rularea usoara a masinii de tuns gazonul fara ca rotile sa se slabeasca, chiar dupa multi ani de utilizare.

*** Pret valabil la comandarea online a produsului.
Descriere

Detalii

Masina de tuns gazon robusta cu masa de taiere din otel care ofera doua metode diferite de taiare a ierbii – colectare si BioClip. Rotile din spate sunt mai mari, ceea ce ofera o mai buna manevrabilitate in zonele dificile. Echipata cu maner ergonomic, este recomandata pentru suprafete cu gazon medii si mari . Date tehnice: Motor : Briggs&Stratton Denumire motor : 625 Series Cilindree : 190 cm³ Putere : 3.3 CP / 2950 rpm Capacitate rezervor combustibil : 1.5 l Material carcasa : Otel Sistem de taiere : BioClip / colectare Latime de taiere : 53 cm Inaltime de taiere, min-max : 32-87 mm Pasii inaltimii de taiere : 5 trepte Reglare inaltime de taiere : Individual Volum colector : 57 l Dimensiune anvelopa, fata/spate : 203 mm / 305 mm Nivel de zgomot : 98 dBA
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) 29.0000
Marca Husqvarna
Recenzii