Ulei Ateliere Ballistol USTA 200 ml

Ulei Ateliere Ballistol USTA 200 ml
21,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Protecție împotriva ruginii. Protejează trainic de rugină în condiții extreme. Are efect de conservare chiar și în cazul unui aer extrem de umed și de sărat. Protejează oțelul, fierul, aluminiul, alama și alte metale neferoase împotriva ruginii de suprafață, coroziunii și la rodaj. Are un efect de conservare în cazul depozitării mașinilor, aparatelor, instalațiilor, formelor de turnare prin injecție, componentelor de modelare. etc.

Deruginol. Se infiltrează în straturile corodate, eliberează îmbinările cu șurub, șuruburile și piulițele înțepenite, îmbinările cu fișe și prin presare, comutatoarele, cablurile și alte mijloace de îmbinare.

Combate umiditatea. Se insinuează sub apă și o separă de suprafața metalului. Acționează și ca spray de curățat contacte electrice, cum sunt cele de la automobile, motociclete, motocositori și motoarele cu expunere exterioară.

Elimină scârțâitul. Pătrunde prin capacitatea sa de infiltrare și în cele mai ascunse colțuri și unghiuri. Menține capacitatea de glisare a balamalelor, rolelor, rulmenților și articulațiilor.

Eliberează elementele mecanice înțepenite. Adecvat pentru curătarea și îndepărtarea unsorilor, gudronului, rășinilor, culorii de cariocă, precum și pentru îndepărtarea resturilor de clei și calcar. Reduce frecarea la comutatoare.

Este adecvat ca ulei pentru debitări metalice. La găuriri lente sau rapide, la tăierea filetelor și la cuțitele de strung.
Descriere

Detalii

Protecție împotriva ruginii. Protejează trainic de rugină în condiții extreme. Are efect de conservare chiar și în cazul unui aer extrem de umed și de sărat. Protejează oțelul, fierul, aluminiul, alama și alte metale neferoase împotriva ruginii de suprafață, coroziunii și la rodaj. Are un efect de conservare în cazul depozitării mașinilor, aparatelor, instalațiilor, formelor de turnare prin injecție, componentelor de modelare. etc. Deruginol. Se infiltrează în straturile corodate, eliberează îmbinările cu șurub, șuruburile și piulițele înțepenite, îmbinările cu fișe și prin presare, comutatoarele, cablurile și alte mijloace de îmbinare. Combate umiditatea. Se insinuează sub apă și o separă de suprafața metalului. Acționează și ca spray de curățat contacte electrice, cum sunt cele de la automobile, motociclete, motocositori și motoarele cu expunere exterioară. Elimină scârțâitul. Pătrunde prin capacitatea sa de infiltrare și în cele mai ascunse colțuri și unghiuri. Menține capacitatea de glisare a balamalelor, rolelor, rulmenților și articulațiilor. Eliberează elementele mecanice înțepenite. Adecvat pentru curătarea și îndepărtarea unsorilor, gudronului, rășinilor, culorii de cariocă, precum și pentru îndepărtarea resturilor de clei și calcar. Reduce frecarea la comutatoare. Este adecvat ca ulei pentru debitări metalice. La găuriri lente sau rapide, la tăierea filetelor și la cuțitele de strung.
Mai multe informatii

Mai multe informatii

Greutate (kg) Nu
Marca Nu
Recenzii